Geen producten (0)

 

Al uw bedrijfsuitingen strak ontworpen en scherp geproduceerd

Met moderne software kunt u veel zelf. Zo ook snel bestellen op internet en dan natuurlijk hopen dat het allemaal goedkomt. Bij Mr.DirectPrint kan het nóg makkelijker en vaak nog sneller. Wij maken het grafisch voor u 'af' en bieden u de zekerheid dat het goedkomt. Een helpende hand van een echte ontwerper, die het verschil maakt voor de perfecte presentatie van uw bedrijf of product. Loop gerust binnen: wij helpen u graag en produceren alles professioneel voor een scherpe prijs. Mr.DirectPrint Professional heeft een eigen ontwerpstudio en staat elke dag (direct, uiteraard) voor u klaar.

 

DTP en opmaak

Opmaak en vormgeving van complete documenten.
Professioneel voorbereiden voor digitaal of offset drukwerk.
   

Beeldbewerking

Digitale illustraties en vakkundige bewerking van uw foto's.
Van kleurverbetering tot hoogwaardige beeldmanipulatie.

Foto-service

Briljante fotoafdrukken, van pasfoto tot groot formaat, op hoogwaardig fotopapier en de meest uiteenlopende creatieve materialen. Klaar terwijl u wacht.

 

Kwaliteitsdrukwerk

Van zeer kleine tot serieus grote oplagen. Mr.DirectPrint combineert elke drukwerkorder met de juiste pers en zorgt voor strenge, professionele kwaliteitscontrole.

Zelf ontwerpen

Via de handige webtool van Mr.DirectPrint kunt u ook gemakkelijk
zelf grafische bestanden aanpassen en drukwerk bestellen.
Vraag naar de mogelijkheden in onze winkel! 

 

Printservice

Wij verzorgen afdrukken van hoge kwaliteit, in alle gangbare afmetingen maar ook op groot formaat (bouwtekeningen e.d.), inclusief scannen, inbinden en alles wat nodig is om uw documenten er tip-top uit te laten zien.

Grafisch ontwerp

Gedegen ontwerp van logo of huisstijl, brochures, advertenties of digitale uitingen, zoals uw website of elektronische nieuwsbrief.

   

 

 

  

 

 

Wat ook interessant is

Geen producten (0)