Geen producten (0)

 

Family & Friends

Mr.DirectPrint is specialist in kwalitatief hoogwaardig familiedrukwerk, waartoe geboortekaartjes en trouwkaarten behoren. Mr.DirectPrint heeft altijd dé perfecte trouwkaart, geboortekaarte of uitnodiging. 
We besteden veel aandacht aan de kwaliteit van de kaarten en er wordt vaak een extra “touch” aan gegeven met een strikje, lint, label, pareltjes of diamantjes. Bij Mr.DirectPrint vindt u altijd een kaart die aansluit op uw wensen: romantisch, exclusief of hip en trendy; bezoek onze website en bekijk de uitgebreide collectie. 

 

In onze winkel staan de boeken met onze prachtige kaarten, daar kunt u elke kaart in het echt zien en voelen. We kunnen u goed adviseren over bijvoorbeeld het drukproefje, de tekst/kleur en lettertypen. Naast de verwachte service en het aanvragen van proefmodellen kun je er ook snel en gemakkelijk een kaart bestellen.

 

Geschenken

Mr.DirectPrint heeft een groot assortiment geschenken die bedrukt kunnen worden. U vindt ze hier op de site maar u kunt ze ook in de winkel bekijken. Als u ze online bestelt zult u altijd eerst een digitale proefdruk ontvangen voordat het geschenk bedrukt wordt. 

 

Geen producten (0)